"Heel hartelijk dank, ook namens onze zoon, voor al je fijne en juiste ondersteuning afgelopen half jaar. We zien dat hij er enorm door is gegroeid. Niet alleen vaardiger is geworden, maar zich ook zekerder voelt in wat hij doet."

 

"Leuk nieuws: wij waren afgelopen week bij de juf voor de 10-minutengesprekken en uit de resultaten blijkt dat haar rekenen enorm vooruit gegaan is.  De juf adviseerde ons dan ook om vooral door te gaan met de bijles en oefen sessies thuis. Graag wil ik jou bedanken voor jouw inzet en hulp voor onze dochter. Super!"

 

"Onze dochter is altijd heel blij met de bijles geweest en heeft er veel van geleerd.  Bedankt voor de waardevolle begeleiding!" 

 

"Ontzettend bedankt voor je hulp en wie weet kunnen we je hulp in de toekomst nogmaals gebruiken. Ik heb je telefoonnummer ook aan een andere moeder gegeven die met de zelfde problemen kampt met haar dochter, ik hoop dat je haar op de zelfde manier kan helpen."

 

"Ik sluit niet uit dat we in de toekomst weer eens je hulp zullen inroepen en ik spreek ook namens mijn zoon als ik zeg dat we blij zijn dat je hem zo goed geholpen hebt."

 

"Dank je wel voor alle begeleiding en adviezen van het afgelopen schooljaar. We rekenen in de vakantie stug door. Moge het z'n vruchten afwerpen! Vast tot ziens."

reactie leerling

afscheidskaartje van een leerling uit groep 7

bedankkaartje bijles wiskunde VWO

bedankkaartje voor bijles wiskunde

bedankkaartje groep 5 rekenen

afscheidskaartje van een leerling